The Pit

UHPT is een onderdeel van The P!T deze kleinschalige en unieke sportschool in Doetinchem is daarom dus ook de beste plek om uw doelstellingen te behalen.

Personal Gym is een kleinschalige sportschool die zich op de grens van een personal training studio en een reguliere sportschool bevindt.

Persoonlijke aandacht voor onze sporters is waar het bij ons om draait. Wij willen er alles aan doen om een plek te creëren waar mensen onder persoonlijke aandacht van een instructeur of personal trainer een goede, intensieve en veilige training kunnen volgen die op dat moment bij hen past.

Functioneel trainen is bij al onze lessen het uitgangspunt. Je zult bij The P!T Personal Gym dan ook nauwelijks fitnesstoestellen aantreffen. Wij trainen voornamelijk met het eigen lichaam en losse materialen, zoals dumbells, barbells, kettlebells, ballen, plyoboxen en springtouwen.

Of je nu kiest voor een personal training of een groepsles zoals een High Intensity Intervaltraining, een yogales, spinning of een dansles; elke les wordt gegeven in een (relatief) kleine setting en geleid door een instructeur die kijkt naar jouw mogelijkheden en rekening houdt met jouw eventuele beperkingen.  Onze wens is dat jij na elke training bij The P!T Personal Gym met een voldaan en blij gevoel naar huis gaat, en je alweer verheugt op je volgende training.

Lees meer

Voornaam (*)

Achternaam

Email (*)

Telefoon nummer (*)

Wat is uw trainingsdoelstelling