Personal Training

Fitter worden: intake en trainingsplan

Personal training is zoals de naam al zegt: persoonlijke training. Wij geloven dat ieder individu, lichaam en doelstelling uniek is. Wij passen onze werkwijze daarom op jouw unieke situatie aan, door je een persoonlijk trainingsplan aan te bieden dat voor jou het optimale resultaat garandeert.

Benieuwd hoe je met een personal trainer zal afvallen of hoe we je helpen fitter te worden? Na het intakegesprek doorlopen we vier trainingen. Het zijn onze Essentials. We leren je de basisoefeningen en krijgen een goed beeld van het beste fitness trainingsplan voor jou.

Advies en coaching: fitness met begeleiding

Tijdens het hele personal trainingstraject zal je persoonlijk begeleid en gemotiveerd worden door een van onze personal trainers, zowel op het gebied van training als op het gebied van voeding.

Een ander belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op het gebied van lifestyle. Waarschijnlijk zal je meerdere aanpassingen moeten gaan maken in je huidige manier van leven om jouw doelstelling te verwezenlijken. Wij begrijpen als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om deze aanpassingen te maken. Met advies en begeleiding op het gebied van gedragsverandering, voeding en zelfdiscipline zullen wij je daarbij helpen.

Met de combinatie van jouw motivatie, doorzettingsvermogen en harde werken en onze expertise, begeleiding en adviezen garanderen wij het beste resultaat.

Tijdens je personal training traject zoeken wij uiteraard naar de balans tussen optimaal resultaat behalen en jouw leven leuk en leefbaar te houden.

Personal Training

Voornaam (*)

Achternaam

Email (*)

Telefoon nummer (*)

Wat is uw trainingsdoelstelling