Ulrich Heidstra: personal trainer in Doetinchem

Mijn naam is Ulrich Heidstra, ik ben personal trainer in Doetinchem. Al van jongs af aan is sport een van mijn grootste liefdes.

Na het succesvol afronden van mijn CIOS-opleiding ben ik begonnen als fitness instructeur. Aangezien ik meer uitdaging zag in het persoonlijk begeleiden van klanten en hen daarmee daadwerkelijk naar hun doel te begeleiden, ben ik van daaruit al snel overgestapt naar personal training.

Na mij in Nederland steeds verder te bekwamen in het vak van personal trainer ben ik een aantal internationale projecten aangegaan, waaronder het opzetten van de personal training tak van Golds Gym in Bangalore, India.

Van personal trainer naar speciale eenheid

Van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om te dienen bij een speciale eenheid in het leger en na enkele jaren als personal trainer actief te zijn geweest werd het de hoogste tijd om deze droom waar te maken.

Gezien mijn Frans/Nederlandse achtergrond en de reputatie van de speciale eenheid van het Franse leger was de keuze om mij daaraan te melden snel gemaakt.

Wat volgde was een zware periode vol testen, toelatingsexamens, trainingen en nog veel meer testen, die ik met bloed, zweet en tranen heb volbracht. Ik mag mijzelf nu met veel trots parachutist bij de speciale eenheid van het Franse leger noemen.

Na een periode van veel oefenen en stages op uiteenlopende gebieden ben ik meerdere keren op uitzending geweest naar diverse conflictgebieden in de wereld.

Voor mij is nu de tijd gekomen om deze ervaringen te koppelen aan mijn kennis en ervaring als personal trainer. Zo help ik ook jou graag jouw (sportieve) dromen te verwezenlijken.

Personal trainer inhuren: onze filosofie

Wil je een personal trainer in huren in Doetinchem en ben je benieuwd hoe dat werkt? We beginnen altijd met een intake. We bespreken jouw doelstellingen en starten daarna met de basis-bewegingsoefeningen. Die vormen de basis voor de verdere fitnesstraining.

Vanuit een persoonlijk trainingsplan werk je samen met een ervaren personal trainer toe naar de doelen die je stelt. Na verloop van tijd beoordelen we de doelstellingen en stellen we die bij waar dat kan.

Onze missie: breed toegankelijk

Wij onderscheiden ons van anderen door onze jarenlange ervaring, erkende fitnesscertificaten, de passie en discipline waarmee wij jouw begeleiden bij het behalen van jouw doelstellingen en een gezonde levensstijl, die jou ook na het trainingstraject vol zult kunnen houden.

Wij streven erna om onszelf steeds te blijven ontwikkelen op het gebied van training, coaching en voeding, om jou zo van de meest relevante kennis op dit vlak te kunnen voorzien.

Voornaam (*)

Achternaam

Email (*)

Telefoon nummer (*)

Wat is uw trainingsdoelstelling